T 0172 506 130

OVER ONS

Kwaliteit en de allerscherpste prijs gaan bij ons samen!

Wij bieden je een nieuwe keuken voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! Hoe dat kan? Allereerst door slim en selectief in te kopen. Ons inkoopvoordeel is ook jouw voordeel, dus onze keuken prijzen zijn superscherp! Wij werken alleen met A-merken dus altijd kwaliteit.

Wij werken altijd transparant, dus zonder onderhandelen krijg je van ons direct de scherpste prijs! Bij Best Budget Keukens krijg je gratis & vrijblijvend een ontwerp en offerte. Wij hanteren geen agressieve verkoopstijl en zijn servicegericht ingesteld. Onze kasten zijn al voorgemonteerd, dus geen bouwpakket dat je zelf nog in elkaar moet sleutelen. Geen tijd of niet zo handig? Geen probleem, ook de keukenmontage kunnen wij volledig voor je verzorgen.

Best Budget Keukens is een zelfstandig bedrijf, aangesloten bij de grootste inkooporganisatie van Europa (MHK). Hierdoor kunnen wij voor de allerlaagste tarieven onze keukens, werkbladen en apparaten van bekende merken inkopen. Wij hebben lage kosten en werken met lagere marges, zo kunnen we je werkelijk de laagste prijs van Nederland garanderen!

 

Keukenmontage:

Bij ons is standaard dat wij de keuken monteren inclusief het aansluiten van de door ons geleverde inbouw apparaten, verlichting en keukenmengkraan!

Een prijs indicatie hiervoor is altijd lastig omdat elke keuken uniek is.

Grofweg kost het monteren van een keuken bij ons ca. € 220,- / m1 incl. btw

De prijs van het aansluiten van de keuken wordt bepaald op basis van het aantal apparaten en accessoires welke u kiest.

Bij een complete set van 5 inbouw apparaten, een mengkraan en het aansluiten van de spoelbak moet u rekenen op ca. € 240,- incl. b.t.w.